Acasă » Stiri » Bucureștiul de altădată – Convorbire cu acad. prof. dr. Constantin Bălăceanu Stolnici

Bucureștiul de altădată – Convorbire cu acad. prof. dr. Constantin Bălăceanu Stolnici

Cu ocazia Zilelor Bucureștiului, Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, vă invită în luna septembrie la două seri de convorbiri cu personalități marcante ale vieții culturale românești despre Bucureștiul de altădată.

Prima seară din programul special realizat pentru celebrarea orașului propune o întâlnire cu acad. prof. dr. Constantin Bălăceanu Stolnici, alături de istoricul Georgeta Filitti și Dan Pleșa, moderatorul discuției, pentru a contura în cuvinte câteva dintre frumoasele imagini din perioada Bucureștiului interbelic.

Parcurile de altădată, activitățile stradale, plimbările de pe Calea Victoriei sau întâlnirile din celebra Piață Romană, cinematografele de pe Bulevardul Elisabeta, plimbările cu automobilul, trăsurile cu cai sau moda vestimentară de altădată sunt doar câteva dintre amintirile unei perioade înfloritoare a Bucureștiului.

Pentru a afla mai multe despre cum arăta și cum se trăia în „Micul Paris” de odinioară, vă așteptăm vineri, 8 septembrie 2017, ora 18:30, la Sala Teatrelli, situată în Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

Intrarea este gratuită, în baza unei rezervări făcute la Casa de bilete Teatrelli din Piața Alexandru Lahovari nr. 7 sau telefonic, la numărul 0735.560.692.

Parteneri media: Blitz TV, Bucharest City App, Zile și Nopți, Best – Event, România Pozitivă, Orașul Meu, Art  7, Calendar Evenimente, PR Wave, Gratuitor, IQool.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721903443.0482 s