Acasă » Stiri » BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL – presă și radio

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL – presă și radio

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Apariție la București FM

 Festivalul se desfășoară în zona Roaba de cultură, iar accesul este liber pe toată perioada acestuia.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL dorește să ofere publicului o experiență complexă și adună, în același perimetru, spectacole de muzică, activități recreative și un spațiu culinar diversificat.

Apariții în print: Libertatea, Libertatea și Jurnalul

„Prin BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL ne dorim să prezentăm publicului un nou concept de eveniment care să reflecte personalitatea Bucureștiului și să reprezinte o adevarată sărbătoare pentru bucureșteni și nu numai. Festivalul își propune celebrarea capitalei prin dans, muzică și diversitate culturală, în deplin acord cu identitatea urbană a acesteia și, nu în ultimul rând, includerea sa pe lista orașelor de renume din Europa, care încurajează turismul de festival”, a declarat Claudia Popa, directorul festivalului.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL se înscrie în seria evenimentelor dedicate celebrării a 555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului. Proiectul presupune sărbătorirea Bucureștiului printr-un festival de anvergură, în ton cu trăsăturile definitorii ale orașului nostru: dinamic, colorat, eterogen și, nu în ultimul rând, plin de viață. 

Mai multe detalii despre programul evenimentului puteți găsi pe pagina de Facebook www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival sau pe site-ulwww.creart.ro

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718982658.5766 s