Acasă » Stiri » BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL anunță line-up-ul celei de-a doua zile de festival

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL anunță line-up-ul celei de-a doua zile de festival

Fun Lovin’ Criminals, Guano Apes, Dubioza Kolektiv, Roa, Coma, Domino, Toulouse Lautrec, Pistol cu capse, ZOB și Danaga completează line-up-ul celei de-a doua ediții a BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL!

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, vă invită la ediția cu numărul II a festivalului internațional BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, care va avea loc în perioada 21 – 23 august 2015, în Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu trandafiri.

Sâmbătă, pe 22 august, la Main Stage vă așteaptă cvartetul de rock alternativ din Germania – Guano Apes, cel mai în vogă și mai exploziv live-act balcanic al momentului – Dubioza Kolektiv, trupa de rock alternativ din New York – Fun Lovin’ Criminals,  una dintre cele mai iubite trupe din muzica alternativă românească Coma,  Roa – Rise of Artificial și prima formație de rock-țambal din România – Domino.

Tot pe 22 august, în cea de-a doua zi de festival, la Second Stage ne vom întâlni cu ento-electronicul Danaga, punk-rockerii ZOB, băieții de la Pistol cu capse – cu un sound punk rock și influențe de ska și reggae și cu „capetele blănoase” sau „aristrocrații în mizerie” de la Toulouse Lautrec.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un festival internațional efervescent, produs de NOA Event, care transformă parcul Herăstrău într-un spațiu interactiv de distracție și relaxare, propunând publicului concerte de muzică eclectică live, activități recreative, un bazar cu branduri românești, o zonă lounge, un spațiu gastronomic internațional și multe alte atracții care se potrivesc culturii urbane.

Ediția din acest an a festivalului va aduce la București și nume precum: Asian Dub Foundation, Subcarpați & Orchestra, The Interrupters, Niște Băieți, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy și Danaga, aceștia urmând să concerteze pe scenele BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL în prima zi, 21 august.

Mai multe informații privind cea de-a doua ediție a festivalului puteți găsi pe pagina de Facebook www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival sau pe site-ul www.bucharestgreensoundsfestival.ro .

Event: https://www.facebook.com/events/1601425273446324/

_______

Organizatori: Primăria Municipiului București, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție

Concept și producție: NOA Event

Sponsori: Automobile Bavaria Group, Coca Cola, Strongbow

Partener: ALPAB

Parteneri media: Mixtopia, iNFOMUSIC, Urban.ro, iConcert, SUB 25, România Pozitivă, 24FUN, Feeder.ro, Orașul meu, Zile și Nopți, Dor de Ducă, Eragon Vibes, Bigcitylife.ro, Calendar Evenimente, Suburban Magazine, IQool, Gratuitor.

greensounds_2015_day 2

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1719146218.5252 s