Acasă » Stiri » ,,Bucharest CineNight” invită toți bucureștenii la film în ultimul weekend din luna august

,,Bucharest CineNight” invită toți bucureștenii la film în ultimul weekend din luna august

În perioada 29 – 31 august 2014, Primăria Municipiului Bucureşti, prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia pentru Cultură Urbană şi Mediu (ACUM), va organiza în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle (peluza centrală) şi în sala Teatrellitheatre, music & more (sediul creart) evenimentul cultural „Bucharest CineNight”.

În cadrul acestui eveniment, publicul bucureștean este invitat în două locații diferite pentru a se bucura, în ultimele trei zile ale verii, de un maraton de filme românești și internaționale de calitate.

Parcul Herăstrău este un spațiu al cărui potențial de cinematograf în aer liber a fost explorat în trecut, iar cinefilii sunt deja familiarizați cu experiența vizionării unui film în mijlocul naturii. Aici, în weekend-ul 29 – 31 august, vor fi proiectate pe un ecran imens următoarele producții ,,Agentul din umbră”, ,,#Selfie” și ,,Noe”. Simultan cu manifestările ce vor avea loc în Parcul Herăstrău, doritorii pot viziona în sala Teatrelli, din Piața Alexandru Lahovari, nr.7 filme precum ,,Endless Love”, ,,Sunt o babă comunistă”, ,,Din dragoste pentru Roma”, ,,Ce-o fi, o fi” sau ,,În mijlocul pustiului alb”. Cu o capacitate de 94 de locuri, „Teatrelli – theatre, music & more” își propune să ofere o alternativă culturală de calitate, într-un spațiu primitor și rafinat. Aici, în fiecare săptămână au loc spectacole de teatru, muzică şi dans susținute de reprezentanți de renume ai scenei românești.

„Bucharest CineNight”se înscrie în seria manifestărilor dedicate celor 555 de ani de atestare documentară a Bucureștiului (B555).

Intrarea este liberă, iar accesul la eveniment se face în limita locurilor disponibile.

Programul evenimentului este următorul:

Parcul Herăstrău:

  • Vineri, 29 august, interval orar 21:00 – 23:00;
  • Sâmbătă, 30 august, interval orar 21:00 – 23:00;
  • Duminică, 31 august, interval orar  21:00 – 23:00.

Sala Teatrelli:

  • Vineri, 29 august, interval orar 20:00 – 22:00;
  • Sâmbătă, 30 august, interval orar 18:00 – 22:00;
  • Duminică, 31 august, interval orar 18:00 – 22:00.

Adaugă comentariu

Abonare la Newsletter


Sunt de acord să primesc newsletterul creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Anunt Important

Din motive independente de voința Teatrelli, suntem nevoiți să anulăm spectacolul „Privește cerul…”, programat în data de 17 septembrie 2019. Acest lucru se datorează unor probleme medicale suferite de unul dintre dansatori.

Contravaloarea biletelor pentru spectacolul anulat va fi restituită astfel:

– cei care au achiziționat bilete online (de pe site-ul bilete.ro) vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar;

– cei care au achiziționat bilete de la Casa de bilete Teatrelli (din Piața Lahovari 7) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu (program: luni – vineri de la ora 13.00 la 19.00 și sâmbătă – duminică de la ora 16.00 – 19.00).

Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere! Cât de curând posibil vom reveni și cu o nouă programare a spectacolului anulat.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1568997657.8735 s