Acasă » Noutati » BIFF_proiecție „Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric” @ Grădina cu Filme

BIFF_proiecție „Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric” @ Grădina cu Filme

🗓 Vineri, 30 septembrie 2022, de la 🕘 ora 21:00, te invităm în 📍 Grădina cu Filme (Piața Alexandru Lahovari 7), la 📽 Bucharest International Film Festival, unde vom proiecta 🎞 „Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric” (2021), în 🎬 regia lui Gabriel de Achim, cu Bogdan Dumitrache, Luiza Gherghinescu, Anca-Ioana Androne, Gheorghe Ifrim, Rolando Masangos, Silvana Mihai.
🗣 Proiecția va fi urmată de o sesiune de Q&A în prezența echipei.

◾️ SINOPSIS ◾️
🌙 „Teo este un regizor care repetă cu actorii pentru un nou proiect. Subiectul, autobiografic, este derutant încă de la început: frământările unui regizor care pune în scenă o piesă de teatru despre drama pe care o trăiește după moartea fetiței lui în urma unei boli incurabile. Pe măsură ce înaintează, povestea compusă din cinci variante de lucru, în care singurele personaje constante sunt el, soția și fetița lor, scoate la suprafață episoade incerte, la limita dintre viață și ficțiune, accentuând dilemele.
🌙 Frământările apar la fiecare secvență din viața camuflată fie în piesa de teatru, fie în filmul care pare să nu aibă început și sfârșit ori în detaliile cotidiene care uneori o fac când ambiguă, când comic-absurdă, când insuportabilă.”


🟣 Accesul începând cu ora 20:00
🎟 Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7 – deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00).

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718898295.2551 s