Acasă » Atelierul – Artă decorativă

Atelierul – Artă decorativă

Atelierul – Artă decorativă

Program: 13:00 – 14:30

Sâmbăta, Satul Francez (Șoseaua Nordului, nr. 114 – 140, vila 130, intrarea din strada Aron Cotruș)  

Durata: 1½ oră

Număr maxim de copii: 13 copii/grupă

Vârsta: 4 -12 ani

 

Atelierul de artă decorativă se adresează tuturor copiilor care au vârsta recomandată de începere a cultivării simțului artistic și a stilului. În cadrul atelierelor vor fi abordate tematici din cele 4 discipline.

 

Arta decorativă, domeniu al artelor plastice cu funcţii utilitare sau pur artistice, include ceramicatapiseria, arta sticlei, designul floral, fiecare cu materialele şi tehnologiile sale, fiecare termen fiind definit de specificul său.

 

În cadrul atelierelor se vor dezvolta de proiecte de grup sau individuale în care participanții, prin cunoștințele dobândite în prima parte a atelierului, pot realiza o mică opera de arta decorativă.

 

Arta decorativă dezvoltă imaginația copiilor, simțul măsurii, al ritmului, al culorii, trezindu-le dorința de a crea cu mai multă dezinvoltură, cu ajutorul punctelor, al liniilor al formelor și al culorii și de a interpreta, în manieră proprie, elementele din natură, elemente ce le sunt foarte cunoscute.

__

Taxa de participare este de 15 lei/copil/atelier și se achită înainte de începerea cursurilor, în locație.

 

Înscrierile se fac de Luni până Vineri, între orele 9:00 – 17:00, la adresa de e-mail ateliere@creart.ro sau la numerele de telefon 0733 331 324 – Ramona Filip / 0733 331 330 – Mona Abrudan.

 

Abonare la NewsletterSunt de acord să primesc newsletter de la creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1597246025.7567 s