Acasă » Stiri » Ateliere de Creație online – 18-24 decembrie 2020

Ateliere de Creație online – 18-24 decembrie 2020

În perioada sărbătorilor de iarnă, Creart propune publicului o serie de Ateliere de creație online, dedicate întregii familii. Acestea sunt disponibile zilnic, între 18 și 24 decembrie, la ora 10:00, pe paginile de Facebook și Youtube Creart și pe platforma www.romaniancreators.ro. Astfel, oricine poate realiza acasă decorațiunile de sărbători prezentate, urmărind pas cu pas activitatea fiecărui artist plastic.

Atelierele sunt realizate de artiști plastici profesioniști, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România și absolvenți ai Academiei de Artă în diferite specializări, precum: pictură murală, grafică, pictură, design vestimentar, ceramică sticlă metal. În cadrul atelierelor, aceștia vor dezvălui câteva dintre secretele artei plastice tradiționale, dar și tehnici moderne de operare în diverse medii plastice. Tehnicile abordate vor oferi soluții simple și de efect, obiectele fiind ușor de realizat.

Atelierele se bazează atât pe lucrul în echipă, cu întreaga familie, cât și individual, fiind soluția ideală pentru cei care doresc să își petreacă sărbătorile într-o atmosferă creativă sau care doresc să ofere celor dragi cadouri unicat.

Cine ne iubeșteCitește și

  • A doua zi de Paști – tradiții

    În a doua zi de Paşti, în comuna Cezieni din zona Romanaţi, județul Olt, are loc o adevărată Sărbătoare a...

  • Prima zi de Paști

    Românii au inițiat și păstrat, de-a lungul timpului, o serie de TRADIȚII ÎN PRIMA ZI DE PAȘTI. În majoritatea zonelor...

  • Sâmbăta de dinaintea Paștilor

    Din punct de vedere teologic, Sâmbăta de dinaintea Paștilor este zi de reculegere. Aceasta închipuie odihna în mormânt a trupului...

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1619717073.2193 s