Acasă » Stiri » Ateliere de creație: 23 septembrie – 16 decembrie

Ateliere de creație: 23 septembrie – 16 decembrie

SATUL FRANCEZ
PERIOADA 23 SEPTEMBRIE – 16 DECEMBRIE 2017
În fiecare sâmbătă

10:30 -12:00 Universul picturii – Florina Mitrea
Atelierul de pictură va fi locul în care pe hârtie, sticlă și lemn, copiii vor putea explora tehnici diverse prin care să își exprime dorința de a se scălda în apele mării, înconjurați de nisip și pescăruși și, de a urca pe o cărare de munte, la răcoarea și umbra brazilor. A desena cu creionul pare banal. A întinde culoarea cu pensula poate fi simplu, dar, asociind poveștile cu tehnicile și dându-le o direcție, copiii alături de părinți reușesc să descopere frumusețea în orice.

12:30 – 14:00 Magia mâinilor dibace – Gabriela Ioniță
Cursul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5-16 ani, fiind un mod plăcut , util și educativ de a dezvolta creativitatea și imaginația.
Copiii vor învăța să facă obiecte decorative, accesorii vestimentare, tot felul de obiecte cu întrebuințări multiple, învățând să folosească tehnicile: paper manche, tehnica șervețelului, tehnica spaniolă a hârtiei rulate, Ebru, cea a confecționării fructelor din săpun plus alte tehnici neconvenționale și mai puțin folosite la noi.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile la adresa de e-mail ateliere@creart.ro sau la numărul de telefon – 0733 331 324 (Ramona Filip).

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718983347.4388 s