Acasă » Stiri » Ateliere de creație: 23 septembrie – 16 decembrie

Ateliere de creație: 23 septembrie – 16 decembrie

SATUL FRANCEZ
PERIOADA 23 SEPTEMBRIE – 16 DECEMBRIE 2017
În fiecare sâmbătă

10:30 -12:00 Universul picturii – Florina Mitrea
Atelierul de pictură va fi locul în care pe hârtie, sticlă și lemn, copiii vor putea explora tehnici diverse prin care să își exprime dorința de a se scălda în apele mării, înconjurați de nisip și pescăruși și, de a urca pe o cărare de munte, la răcoarea și umbra brazilor. A desena cu creionul pare banal. A întinde culoarea cu pensula poate fi simplu, dar, asociind poveștile cu tehnicile și dându-le o direcție, copiii alături de părinți reușesc să descopere frumusețea în orice.

12:30 – 14:00 Magia mâinilor dibace – Gabriela Ioniță
Cursul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5-16 ani, fiind un mod plăcut , util și educativ de a dezvolta creativitatea și imaginația.
Copiii vor învăța să facă obiecte decorative, accesorii vestimentare, tot felul de obiecte cu întrebuințări multiple, învățând să folosească tehnicile: paper manche, tehnica șervețelului, tehnica spaniolă a hârtiei rulate, Ebru, cea a confecționării fructelor din săpun plus alte tehnici neconvenționale și mai puțin folosite la noi.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile la adresa de e-mail ateliere@creart.ro sau la numărul de telefon – 0733 331 324 (Ramona Filip).

Abonare la Newsletter


Sunt de acord să primesc newsletterul creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Anunt Important

Din motive independente de voința Teatrelli, suntem nevoiți să anulăm spectacolul „Privește cerul…”, programat în data de 17 septembrie 2019. Acest lucru se datorează unor probleme medicale suferite de unul dintre dansatori.

Contravaloarea biletelor pentru spectacolul anulat va fi restituită astfel:

– cei care au achiziționat bilete online (de pe site-ul bilete.ro) vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar;

– cei care au achiziționat bilete de la Casa de bilete Teatrelli (din Piața Lahovari 7) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu (program: luni – vineri de la ora 13.00 la 19.00 și sâmbătă – duminică de la ora 16.00 – 19.00).

Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere! Cât de curând posibil vom reveni și cu o nouă programare a spectacolului anulat.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1568998572.7355 s