Acasă » Noutati » Arsenic și dantelă veche

Arsenic și dantelă veche

“Arsenic și dantela veche” este o faimoasă comedie polițistă, scrisă în 1939 de Joseph Kesselring, jucată cu un imens succes pe Broadway, cu peste 1400 de reprezentații. Este considerată a fi cea mai de succes piesă scrisă de autorul american și “una din cele mai bune comedii de pe Broadway, atât de amuzantă încât a devenit de neuitat”, conform recenziilor vremii.

Plecând de la premise absolut fabuloase, prezentate cu multă candoare și infinită seninătate de către personajele principale, două bătrânele simpatice și inofensive, povestea crește printr-un suspans captivant și prin răsturnări de situație inedite, ce complică acțiunea piesei până la demență, spre încântarea publicului, oferind astfel prilejul unor splendide recitaluri actoricești.

Acțiunea se petrece într-o casă respectabilă și liniștită din Brooklin, în care Mortimer, nepotul celor două bătrânele simpatice, vine să își anunțe logodna cu Elaine, o fată draguță din vecini. Însă cu două mătuși excentrice, un frate ușor tulburat și altul criminal, Mortimer începe să își dea seama că familia lui e chiar mai nebună decât credea.

De: Joseph Kesserling

Cu: Adela Mărculescu, Alexandrina Halic, Lucian Ghimiși, Cosmin Seleși, Alexandra Velniciuc/Claudia Ene, Vlad Ianuș, Marcelo Cobzariu, Ștefan Pavel, Cristian Boeriu, Ștefan Velniciuc, Dorin Enache, Claudian Șiman

Regia: Șerban Puiu

Scenografia: Roxana Dumitrache, Andrei Răduț

Muzica: Radu Mihalache

Durată spectacol: 2 ore

Biletele pot fi achiziționate de aici:

bilete-button

 

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1709566748.5482 s