Acasă » Stiri » Anunt privind suspendarea evenimentelor Teatrelli si a atelierelor de creatie pentru copii

Anunt privind suspendarea evenimentelor Teatrelli si a atelierelor de creatie pentru copii

Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București anunță suspendarea reprezentațiilor Teatrelli și a desfășurării Atelierelor de Creație pentru Copii, până la data de 31 martie 2020.

Hotărârea pune în practică, astfel, decizia adoptată în urma întrunirii Comandamentului de Urgență al Primăriei Municipiului București, din data de 9 martie 2020, care a avut în vedere adoptarea unor măsuri de urgență în scopul prevenirii răspândirii COVID-19.

Persoanelor care au achiziționat bilete la reprezentațiile Teatrelli, programate în această perioadă, li se va returna contravaloarea acestora.

Informaţiile cu privire la reluarea activității vor fi publicate atât pe site-ul www.creart.ro, cât și pe site www.teatrelli.com și pagina facebook.com/teatrelli/. De asemenea, pe site-ul Teatrelli și pe paginile sale de social media, veţi putea regăsi procedura de returnare a contravalorii biletelor pentru reprezentațiile anulate, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

În aceeași ședință, Primăria Municipiului București a decis:

  • Suspendarea, până la data de 31 martie 2020, a concertelor, evenimentelor culturale și sportive organizate de Creart, Arcub, Opera Comică pentru Copii, Compania Sportul pentru Toți, Centrul Municipal pentru Seniori, Centrul Municipal pentru Tineret, Proedus,Palatele Brâncovenești, Sala Dalles, Biblioteca Metropolitană, Muzeul  Literaturii, Muzeul Municipiului București;
  • Suspendarea activității celor 14 teatre din subordinea Primăriei Municipiului Bucureştipână la 31 martie 2020.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721538119.9292 s