Acasă » Stiri » Anunț! Căutăm foodtruck-uri pentru evenimente și festivaluri!

Anunț! Căutăm foodtruck-uri pentru evenimente și festivaluri!

creart va organiza, pe parcursul anului 2019, o serie de festivaluri și evenimente culturale  în aer liber ce vor include și o zona dedicată artei culinare. Având în vedere tematica urbană și contemporană a evenimentelor menționate, ne dorim ca zonele gastronomice aferente acestora să fie asigurate de foodtruck-uri și van-uri.

În această idee, dacă sunteți administratorul unui food-truck / van, vă invităm să ne trimiteți o prezentare a acestuia, pe adresa de email targ@creart.ro. Ne dorim ca această prezentare să ofere în linii mari informații despre:

– aspectul food-truck-ului / vanului;

– produsele oferite spre vânzare;

– experiența în domeniu – participări la evenimente out-door;

– câteva informații tehnice legate de dimensiunile food-truck-ului, consumul electric, modul de racordare electrică, dacă este tractabil sau nu, etc;

 

De asemenea, vă rugăm să ne transmiteți pe lângă prezentare următoarele documente:

– Certificat Constatator din care să rezulte obiectul principal de activitate, dar și codul CAEN de comercializare al produselor prin standuri piețe și chioșcuri (pentru produse alimentare codul CAEN 4781);

– Documentul de Înregistrare emis de către Direcția de Sănătate Veterinară ce trebuie să fie în conformitate cu activitatea pe care urmează să o desfășoare în cadrul evenimentului și emis pentru respectiva unitate mobilă;

– Acordul (Consimțământ) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, care poate fi descărcat de aici.

 

În sensul celor de mai sus, creart dorește să își reactualizeze baza de date a societăților comerciale care utilizează food-truck-uri, pentru a facilita comunicarea evenimentelor în care va exista o zonă special amenajată pentru acestea.

În funcție de tematica evenimentului și de capacitatea logistică de care dispunem în locația respectivă, vom trimite în timp util, către toți administratorii de societăți comerciale, ale căror produse sunt adecvate pentru eveniment și care se află în baza de date a creart, un e-mail cu informații suplimentare pentru a confirma diponibilitatea participării.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1716410205.4274 s