The Amsterdams @Gradina cu Filme | 24 iunie

The Amsterdams revin cu un concert acustic în Grădina cu Filme! #Haisitula concert pe 24 iunie, în Lahovari 7!

The Amsterdams sunt o trupă indie rock/pop formată la București în 2005. Cu influențe din scena alternativă britanică, cei cinci membri și-au creat repede renumele de inovatori ai peisajului muzical românesc, în același timp bucurându-se de o primire călduroasă și în alte colțuri ale lumii (Marea Britanie, Franța, Spania, Olanda, Italia, Ungaria, Cehia, India).

Cu un EP de debut și trei albume în portofoliu, The Amsterdams pornesc acum într-o nouă explorare și redefinire a sound-ului propriu odată cu noul album „Eternity for Dummies” lansat în această primăvară la Universal Music România. Aici, trupa își păstrează intacte intențiile indie însă îmbrățișează și texturi din zona electro-pop, rezultând un album divers, pozitiv, plin de refrene catchy și de o energie molipsitoare.
__
Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete creart, situată în Piața Alexandru Lahovari nr. 7 sau prin rețeaua Eventim: http://goo.gl/q94ZdK

Abonare la Newsletter


Sunt de acord să primesc newsletterul creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Anunt Important

Din motive independente de voința Teatrelli, suntem nevoiți să anulăm spectacolul „Milionul, nepoatele și milionara”, programat în data de 18 ianuarie 2019. Acest lucru se datorează unor probleme medicale suferite de unul dintre actori.

Contravaloarea biletelor pentru spectacolul anulat va fi restituită astfel:
– cei care au achiziționat bilete online (de pe site-ul bilete.ro) vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar;
– cei care au achiziționat bilete de la Casa de bilete Teatrelli (din Piața Lahovari 7) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu (program: luni – vineri de la ora 13.00 la 19.00 și sâmbătă – duminică de la ora 16.00 – 19.00).

Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1547885288.0315 s