Acasă » Stiri » Adrian Nour și Trio Zamfirescu

Adrian Nour și Trio Zamfirescu

Adrian Nour  este un actor pasionat de muzică, dans și pantomimă, membru al companiilor conduse de Dan Puric și Gigi Căciuleanu și colaborator al mai multor teatre bucureștene. Începe să cânte în timpul facultății alături de Puiu Crețu (“Cristal”), mai apoi devine solistul trupei gălățene “Avantgarde” și lansează alături de ei albumul “Nu renunța”. În 2013 participă la “Vocea României” și ajunge până în finala concursului. În prezent cântă alături de Trio Zamfirescu și trupa de jazz “Cantaloop”.

Fraţii Georgeta, Ionuţ şi Stan Zamfirescu sunt  unanim recunoscuţi ca cei mai buni chitarişti din România, fiind deţinătorii premiului întâi la toate competiţiile naţionale de gen şi repurtând răsunătoare succese pe plan european. Trio Zamfirescu s-a născut din dorinţa de a reda şi transmite acea trăire pasională regăsită în stilul flamenco, prin etalarea unei palete largi de expresie de la profunzimea stărior meditative, la intensitatea pasajelor de virtuozitate.

Adrian Nour și Trio Zamfirescu s-au întâlnit pentru prima dată pe scenă în finala de la “Vocea României” unde au interpretat împreună „Loucura”, un fado portughez.

Astfel, cei patru își propun să vă ofere un regal muzical-artistic extrem de variat, realizat într-o manieră rafinată și originală!

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1719141536.9079 s