Adoptă un cățel de la Dogtown la Bucharest Christmas Market!

Sărbătorile vin cu pași repezi, motiv pentru care toți simțim magia Crăciunului, ne apropiem mai mult ca de obicei de cei dragi și dorim să îi ajutăm pe cei mai puțin norocoși din jurul nostru. Ce ați spune dacă, în prag de sărbători, i-ați oferi o familie și un cămin unui căteluș care are mare nevoie de afecțiune și îngrijire?

Anul acesta, la târgul de Crăciun din Piața Universității, ne bucurăm de prezența celor de la Dogtown, centrul zonal de protecție, îngrijire și adopție a animalelor fără stăpân, construit în satul Uzunu, comuna Călugăreni, județul Giurgiu. Acesta este finanțat 100 % din resurse private puse la dispoziție de companii si persoane fizice din țară și din străinătate.

Cei de la Dogtown sunt prezenți în târg cu cățeluși frumoși și vaccinați, numai buni pentru a înveseli o familie în perioada Sărbătorilor. De asemenea, lor li se alătură medicii de la Marcovet care vor răspunde întrebărilor legate de îngrijirea cățeilor, precum și reprezentanți ai altor organizații active în protecția animalelor și în ocrotirea copiilor, motiv pentru care veți fi foarte bine informați când veți lua această hotărâre importantă.

Sperăm ca împreună să le oferim cățelușilor o bucurie în perioada sărbătorilor și să reușim să le găsim tuturor familii care să se ocupe de aceștia și să îi iubească, după cum spune și sloganul celor de la Dogtown: „Niciodată neglijați, întotdeauna protejați!”. Până în prezent au fost adoptați 7 căței. Alții încă își așteaptă familiile.

Pachetul de adopție constă în hrană pentru 10 zile, lesă, bol pentru mâncare, jucării și un curs de două luni de dresaj gratuit, tot cadrul pentru o adopție de succes.

De asemenea, puteți sprijini Dogtown prin donații:

–          în lei la RO97BRDE445SV21742704450

–          în lei la RO67BRDE445SV14801014450, SWIFT BRDEROBU

contact@asociatiaportico.ro

dogtown@asociatiaportico.ro

Să nu uităm de faptul că și câinii au nevoie de afecțiune, de mișcare și socializare. Dacă doriți să deveniți voluntari la Dogtown, vă puteți înscrie la: voluntar@asociatiaportico.ro

Pentru mai multe informații privind activitatea celor de la Dogtown, intrați pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/DogtownPortico

WP_20131217_001

_MG_1211Noi vă învităm cu drag la Bucharest Christmas Market, până la data de 5 ianuarie 2014, să îi cunoașteți pe cei de la Dogtown, să îi sprijiniți printr-o donație sau să vă înscrieți în programul acestora de voluntariat! Mai mult, în weekend-uri însuși Scooby Doo vizitează standul Dogtown din cadrul Bucharest Christmas Market pentru a înveseli atmsfera și mai mult cu baloane colorate, veselie și multă voie bună!

Notă: Fiecare cățel este sănătos, deparazitat, vaccinat, microcipat, sterilizat, are pașaport internațional.

Adaugă comentariu

Abonare la Newsletter


Sunt de acord să primesc newsletterul creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Anunt Important

Din motive independente de voința Teatrelli, suntem nevoiți să anulăm spectacolul „Milionul, nepoatele și milionara”, programat în data de 18 ianuarie 2019. Acest lucru se datorează unor probleme medicale suferite de unul dintre actori.

Contravaloarea biletelor pentru spectacolul anulat va fi restituită astfel:
– cei care au achiziționat bilete online (de pe site-ul bilete.ro) vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar;
– cei care au achiziționat bilete de la Casa de bilete Teatrelli (din Piața Lahovari 7) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu (program: luni – vineri de la ora 13.00 la 19.00 și sâmbătă – duminică de la ora 16.00 – 19.00).

Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1547885757.6847 s