Acasă » Stiri » Acces gratuit pentru public la concertul Juan Diego Flórez, pe esplanada Operei Naționale București!

Acces gratuit pentru public la concertul Juan Diego Flórez, pe esplanada Operei Naționale București!

Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, în parteneriat cu Opera Națională București, co-producător TVR1, organizează concertul extraordinar dedicat artistului de renume mondial, Juan Diego Flórez, vineri, 7 septembrie 2018, de la ora 20:00!

Din dorința de a oferi publicului larg ocazia să îl asculte pe celebrul tenor peruan și datorită vânzării rapide a biletelor, în cadrul evenimentului va fi amplasat un ecran, de unde spectatorii vor putea urmări gratuit concertul în aer liber, în curtea Operei Naționale București.

Astfel, de pe esplanada Operei Naţionale Bucureşti, cei prezenți vor putea urmări live, concertul extraordinar al tenorului Juan Diego Flórez, un artist cu o carieră care include performanțe pe cele mai importante scene ale lumii și care s-a poziționat drept unul dintre cele mai mari talente ale operei, prin interpretarea sa expresivă. Tenorul va fi acompaniat de Orchestra Operei Naționale București, condusă de dirijorul Mihnea Ignat, iar soprana Teodora Gheorghiu i se alătură  într-un duet de înaltă ținută.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilelor Bucureștiului – 559 de ani de la prima atestare documentară a orașului și a Centenarului Marii Uniri. Regia și scenografia concertului extraordinar Juan Diego Flórez poartă semnătura artistei Cristinei Cotescu.

 

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721894490.2076 s