Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmului European – Sezonul de vânătoare

July 30, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Joi, 30 iulie, de la ora 21:00, în cadrul programului Seara Filmului European, în parteneriat cu Centrul Cultural Turc Yunus Emre – Yunus Emre Enstitüsü – Bucureşti, vom proiecta filmul „Sezonul de vânătoare”/„Av Mevsimi”.

„Sezonul de vânătoare’’ este un film regizat de Yavuz Turgul, care reunește, în aceeași producție, trei nume importante ale cinematografiei turcești: Șener Șen, Çetin Tekindor și Cem Yılmaz. Filmul, care spune povestea a trei polițiști a căror viață este dată peste cap în timpul unei anchete de omor.
Subtitrare în limba engleză.

Sinopsis:
Cu experiența, intuiția și abilitățile sale de detectiv, Ferman (Șener Șen), pe care întreaga organizație îl numește „Vânătorul” și „Deli” İdris (Cem Yilmaz) sunt doi polițiști, la fel de apropiați ca un tată de fiul său. Acestui duo se alătură calmul și liniștitul Hasan (Okan Yalabık), absolvent de antropologie și ofițer de poliție novice.
O tânără care a fost ucisă îi va aduce pe aceștia față în față cu Acid, un traficant de droguri, Battal Çolakzade (Çetiner Tekindor), unul dintre cei mai bogați oameni din Turcia, precum și Abbas și Waqqas, frații fetei. Crima pe care încearcă să o soluționeze va schimba viața acestor trei polițiști.

Filmul a obținut în 2011 premiul pentru cel mai bun actor in rol principal (Cem Yılmaz), cel mai bun actor în rol secundar (Okan Yalabık), cea mai bună actriță în rol secundar (Melisa Sözen) și cel mai bun regiszor de imagine (Uğur İçbak).
__
Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrarea liberă cu rezervare: https://www.bilete.ro/seara-filmului-european-sezonul-de…/
**Rezervări pe Bilete.ro și la casa de bilete creart.
***Rezervările la evenimentele cu intrare liberă își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
****Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
July 30, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1714452863.0611 s