Creart a dat startul înscrierilor pentru creatorii care doresc să își expună produsele pe www.romaniancreators.ro – platforma online de promovare a creatorilor autohtoni - Romanian Creators.
În perioada sărbătorilor de iarnă, Creart propune publicului o serie de Ateliere de creație online, dedicate întregii familii.
creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, instituție publică de cultură a Primăriei Municipiului București, în colaborare cu Televiziunea Română, oferă publicului concertul extraordinar de Crăciun „Silent Night”, care va fi difuzat sâmbătă, 26 decembrie, pe postul TVR 1, de la ora 21:10.
Anterior
Urmator
Slider

Înscrieri pe platforma Romanian Creators

  Anunț important! Vă mulțumim pentru interesul acordat platformei de promovarea a creatorilor autohtoni – Romanian Creators. Vă informăm că termenul de depunere a dosarelor de înscriere pentru obținerea unui spațiu de promovare pe platforma Ro...(more)

News

Keep in touch

Future Events

  • MON CABARET NOIR – Expoziție de fotografie

    February 15 @ 10:00 am - March 14 @ 5:00 pm
    Un spectacol de cabaret burlesc de Răzvan Mazilu Fotografiat de: Mihaela Tulea, Florin Bondrilă, Dragoș Toader Galeria CREART 15 februarie – 14 martie 2021...

Galerie foto

Parteneri

Info Music
I Concert
Romania Pozitiva
Zile si Nopti
Calendar Evenimente
IQOOL
PRwave
Gratuitor
Best Event
Bucharest City App
Blitz TV
creart
Total time: 1614407824.1618 s