Acasă » Stiri » 60.000 de persoane la Creative Fest!

60.000 de persoane la Creative Fest!

60.000 de persoane la a VI-a ediție Creative Fest

Mulțumim celor 60.000 de bucureșteni și turiști care au luat parte, în weekendul 26 – 28 iulie, la cea de-a VI-a ediție a celui mai mare festival de artă și cultură urbană din București – Creative Fest! Evenimentul a fost organizat de Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Zilnic, între orele 16:00 – 23:00, publicul a fost prezent în număr mare în zonele de graffiti și urban art, extreme sports, food court și la concertele unora dintre cele mai cunoscute trupe românești și internaționale, intrarea la toate activitățile din program fiind liberă.

CONCERTE
Vineri, 26 iulie, publicul s-a bucurat de concertele Șuie Paparude, R.O.A., Gojira &Planet H, Harlequin_Jack și Vlad Dobresscu. Sâmbătă, 27 iulie, pe scena Creative Fest au creat o atmosferă plină de energie trupele The Rasmus (care a adunat la Romexpo fani din toată țara și din străinătate), Robin and the Backstabbers, CnM, Basska și The Sonic Taste, iar duminică, 28 iulie, oamenii au aplaudat la scenă deschisă concertele Dubioza Kolektiv, Subcarpați, Das EFX, Dope D.O.D. și The Putreds (Macanache Live Band).

EXTREME SPORTS și GRAFFITI @CreativeFest2019
Și anul acesta, amatorii de acrobații pe biciclete BMX, trotinete, role și plăci de skateboard au transformat Creative Fest într-un oraș al sporturilor urbane. De asemenea, zona de graffiti a reprezentat una dintre atracțiile principale ale evenimentului, un perete de peste 60 de metri pătrați fiind transformat într-un mesaj multicolor, care a subliniat ideea că arta poate ajuta comunitățile locale să fie mai unite și mai vizibile.

FOTOGRAFII: https://urlzs.com/rhvWn

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718983661.8043 s